luni, 13 iunie 2011

Colecţia de pandantive "Peisaje nocturne" în stil uşor gotic









 Pandantive realizate prin tehnica decupajului.
Pandantiv 1 reprezintă o imagine nocturnă cu o pisica, un copac şi o luna plină( varianta descriptivă scurtă!) este realizat pe un suport metalic argintiu, dimensiune 30x40 mm, cu şnur din piele albastru închis - 30 lei. Vândut
Pandantivele 2-3 reprezentând peisaje nocturne pe fond albastru sunt realizate pe suport din lut polimeric, vopsit cu culori acrilice (negru),  lăcuit, cu şnur de piele negru- 20 lei.
Perechea de pandantivele 4-5, corespunzând  imaginilor 4-5 sunt realizate pe suport din lut polimeric, vopsit cu culori acrilice (negru), lăcuit, cu şnur de piele negru. Pandantivele au faţă dublă, o faţă reprezintă o imagine de tip peisaj iar cealaltă reprezintă flori. Preţ: 25 lei.
Pandantivul 6 corespunzând imaginilor 6-7 este tot un pandantiv cu faţă dublă pe fond violet. O faţă reprezintă un peisaj cu o pisică iar cealaltă parte reprezintă o zână, conţinând si trei cristale Preciosa de lipit de culoare mov pal. Preţ: 25 lei.
Pandantivele 7-8 , corespunzând imaginii 8 reprezintă peisaje nocturne pe fundal violet, realizate pe suport din lut polimeric, vopsit cu culori acrilice (negru), lăcuit, cu lanţ argintiu sau fir organza. Preţ 20 lei.Vândut

Urmează un set de pandantive cu un gotic mai accentuat.

3 comentarii: