sâmbătă, 31 decembrie 2011

Set "Lapte si miere"


 Pret: 65 ron

 Din nou, preferatele mele, perlele.
Set cuprinzand colier la baza gatului din perle de cultura albe tip bob de orez de 8x6 mm însirate pe sarma gilt (cupru placat cu argint de culoarea auriu-deschis rezistent la oxidare), cristale biconice Swarovski de 4 mm golden shadow. În centru se află un pandantiv din sidef floare alba cu uşoare urme de bej de care sunt suspendate , plutind uşor perle mici de lapte, cristale de miere, frunzuliţe charm. Componente metalice sunt placate cu aur; cerceii sunt din sidef in forma de lacrima cu charm si tortite închise placate cu aur.

LA MULTI ANI TUTUROR IN NOUL AN!

miercuri, 28 decembrie 2011

Bratara alb-negru


 Bratara charm din margele de sticla albe si negre, charmuri şi lanţ  argintii; lungime reglabila.

marți, 27 decembrie 2011

Bratara "Du-te, vino!"

                                                                          Preţ: 55 lei

 Bratara catusa din sarma crosetata . Elementul central este un cerc din sidef alb cu aplicatii lipite din cristal Preciosa de culoare ametist-deschis, pe bratara sunt aplicate cu sârmă perle de cultură şi margele de ametist. Largime : 18 cm.

Pandantivele iubirii

                                                                  Pandantiv Cupidon 1




 Pandantiv cu agata lacrima albastru inchis spre negru, bila din compozit alb-negre, accesorii metalice argintii, pandantiv Cupidon, lant argintiu lung de aprox 70 cm.


                                                                Pandantiv Cupidon 2


 Pandantiv cu agata lacrima albastru-inchis spre negru, bila din cristal de gheaţă, accesorii metalice argintii, pandantiv Cupidon, lant argintiu lung de aprox 70 cm.



                                                           Pandantiv Cupidon 3



 Pandantiv din onix oval si rotund, pandantiv Cupidon şi accesorii metalice de culoarea bronzului, lant lung de aprox 70 cm., lacrimi de sticla de culoarea bronzului (Cehia)



                                                  Pandantiv Timpul iubirii albastre


Pandantiv masiv cu inima  şi bile faţetatea de jad vopsit albastru închis, pandantiv ceas si alte accesorii metalice argintii.

                                                               Pandantiv Floarea amintirii




 Pandantiv masiv cu floarea argintie şi trandafir negru din fimo aplicat cu sarma, lacrima din onix de aprox 4 cm, lant si alte accesorii metalic argintii.

Cordelute colorate bis



Cordelute pe baza metalică de culoarea bronzului cu aplicatii pe filigran metalic. Cordeluta alba are aplicate perle de cultură impletite pe sârmă de cupru si o floare din fimo, cordeluţa mov are aplicate cristale Preciosa (Cehia) lipite şi un trandafir din fimo.

Rezervate pentru Irina

Agrafe colorate


 Preţ: 8 lei bucata / 15 lei perechea

                                  Agrafe de culoarea bronzului cu fluture decorativ si aplicaţii Swarovski.

duminică, 4 decembrie 2011

Si totuşi iubirea...


Pret: 25 lei

Bratara in stil gotic pe baza de catifea neagra cu margele de sticla negre, pandantiv Swarovski de 14 mm light siam AB, componente metalice de culoarea bronzului
Indisponibil

joi, 1 decembrie 2011

Lacrimi

Lacrima cerului





Colier lung pe lant cu pandantiv metalic-floare şi margea de turcoaz -lacrima de 30 mm, aplicatie Swarovski aquamarin, componente metalice de culoarea bronzului. Colierul este la set cu cercei din pandantive de turcoaz reconstruit de 15 mm si charm fluture bronz.

Lacrima de sânge


Preţ: 35 lei

Colier lung pe lant cu pandantiv metalic-floare şi pandantiv Preciosa roşu -lacrima de 28 mm, margele de cristal din sticlă-rondele fatetate, componente metalice de culoarea bronzului.

Lacrimi violet


Preţ : 35 lei

Colier lung pe lant cu pandantiv metalic-floare şi margea de jad vopsit mov -lacrima de 25 mm, mărgele de jaf fatetat si ametist deschis. componente metalice de culoarea bronzului.
Cercei lacrimi de jad vopsitm componente metalice placate cu bronz.