joi, 26 mai 2011

Festival de artizanat - mai 2011

De maine, 27 mai incepe festivalul de artizanat / handmade la Armonia pe fundalul unor evenimente aniversare. Merită o vizită scurtă, dar mai bine ... o şedere lungă. 
Iar acum pregătiri şi alte pregătiri.

luni, 23 mai 2011

Gentuţă de ocazie neagră


Gentuţă de ocazie, realizată din crep satin negru, căptuşită cu acelaşi material, cu mânere din panglică dublu satinată neagră, cu aplicaţii  brodate aurii. Modelul tip trăistuţă este foarte comod, elegant, potrivit pentru banchet, nuntă sau alt eveniment. Gentuţa este suficient de încăpătoare pentru strictul necesar feminin, având dimensiunea unei cărţi.
Preţ: 30 lei

duminică, 22 mai 2011

Medalion "Frumoasele de odinioară"

Medalionul reprezintă un portret feminin din secolul al XVIII-lea plasat într-un cadrul tip ramă de tablou, de culoare bronzului (dimensiune: 40x30 mm). Medalionul se susţine pe un şnur din imitaţie de piele maro ( foarte moale, flexibil) căruia i se alătură o panglică din organza bej-auriu.
Preţ: 30 lei

vineri, 20 mai 2011

Pandantiv " Furtună pe mare"

Pandantiv conţine  reproducerea unui tablou tip peisaj marin într-un cabochon elegant de culoarea bronzului  de dimensiunea 40x30 mm. Pandantivul atârnă de un snur din  imitaţie piele maro.

luni, 16 mai 2011

Geometrie sidefată

 Set alcătuit dintr-un pandantiv de sidef de 40 mm diametrul pe care am aplicat un component metalic pătrat si un cristal Swarovski. Cerceii, tot din sidef, au ataşat un mic charm spirală. Sideful este alb deşi în poză se vede mai gălbui, mici imperfectiuni cum ar fi pete bej, specifice sidefului, pot apărea pe spatele produsului. Componentele metalice pe bază de cupru sunt placate cu aur slab.

duminică, 15 mai 2011

Gentuţa de ocazie





Gentuţă de ocazie, realizată din crep satin roşu, căptuşită cu acelaşi material, cu mânere din panglică dublu satinată roşie, cu aplicaţii florale brodate. Modelul tip trăistuţă este foarte comod, elegant, potrivit pentru banchet, nuntă sau alt eveniment. Gentuţa este suficient de încăpătoare pentru strictul necesar feminin.

Preţ: 30 lei

vineri, 13 mai 2011

Pandantive florale

Pandantive romantice stil vintage realizate prin aplicatii florale pe cabochon oval ochi de pisică de 25/18mm sau pe cabochon rotund de 16 mm, fixate în suport metalic argintiu/auriu.
Preţ: 25 lei - pandantiv mare, 20 lei - pandantiv mic

marți, 10 mai 2011

Pandantiv "Calele umbrei"

Pandantiv realizat din lut artificial pictat manual cu cale negre pe fundal auriu, susţinut de fir de bumbac cerat şi panglici din organza negru şi bej, auxiliarele metalice sunt aurii. Dimensiune: 35x45 mm.
Preţ: 20 lei

Pandantiv "Crinii de aur"

Pandantiv realizat din lut artificial pictat manual cu crini aurii  pe fundal negru, susţinut de fir mătăsos negru şi panglică din organza  bej, auxiliarele metalice sunt aurii. Dimensiune:45 mm diametru.
Preţ: 20 lei

luni, 9 mai 2011

Pandantiv "Lumina trandafirului întunecat"

Pandantiv din sidef alb (40mm) pe care am aplicat un trandafir negru din răşină de 18 mm, fixat cu sârmă împletită aurie. Pandantivul atârnă pe un şnur din bumbac cerat cu panglică din organza.
Preţ: 25 lei

duminică, 8 mai 2011

Colier "Floarea pământului"


Colier alcătuit din mărgele de carneol, inclusiv pandantivul-floare, cristale de sticlă verzi, componente aurii(placate cu aur slab).
Preţ: 40 lei

sâmbătă, 7 mai 2011

Colier "Violeta"


Colier alcătuit din mărgele de jad vopsit violet închis, cristale de sticlă violet deschis, pandantiv din sticlă cu foiţă de argint, componente metalice placate cu argint. Lungime: 42 cm.
Preţ: 35 ron

duminică, 1 mai 2011

Cercei ciorchine semipreţioase

Some Like It Hot


Cercei alcătuiţi din mărgele mici de coral portocaliu,  picături de jad roşu , cristale de sticlă şi componente metalice pe baza de cupru placate cu aur slab. 
Culoare caldă, învăluitoare a coralului portocaliu mi-a adus în minte cuvântul fierbinte şi prin asociaţie titlul "Some Like It Hot" tradus la noi "Unora le place jazzul". E un film care mă amuza de câte ori îl revăd.

Pastel
Cercei alcătuiţi din mărgele rotunde şi  picături de jad mov-fucsia şi violet , componente metalice pe baza de cupru placate cu argint.

...Alt pastel
Cercei alcătuiţi din mărgele rotunde mici din jad mov-fucsia şi  picături de jad roz , componente metalice pe baza de cupru placate cu argint.
Poza nu e perfectă , dar... "Well, nobody's perfect!" .

 Doar pentru destindere  .Marilyn Monroe "I Wanna Be Loved By You", ca să închei tot cu  "Unora le place jazzul"   http://www.youtube.com/watch?v=MLU0jndUGg4&feature=related